Home, sweet home !

Yes yes.. Igår så gjorde vi iordning tacooos när vi kommer till östervåla :) Eller jah, A gjorde det mesta :P Sen åt vi o det kom lite folk .. Det var kul men det hade kunnat varit roligare men men :) Sen var det underbart att få skjuts av några vänner som kom från gävle , dom hämta oss runt 2 så var hemma strax efter 3..l underbart att sova hemma .. Klev väll upp runt 11 då när Emma kom så tog vi bussen ner på stan 12 för att kika på stan :)
Hitta ingen spec, men kolla på fyrverkerierna som dom aaaalltid drar ut på , som man aaaalltid får stå o frysa för. varför lär man sej aldrig att det inte blir 16.00 ?

Sen efter det gick vi hem till Elin på Brynäs och värmde upp dom förfrysna tåssingarna.. Drack glögg oså :) Dom med alkohol o jag utan för den med är så jääävla äckliga ..

Nu har man nyss kommit hem o dragit på sej sköntofflorna.. Sitter o drar mej i soffan tills jag ska dra över till Kim på Myyyyyys :D Hahah verkligen drar mej för det är så sjukt kallt ute fast jag har ju bara sisådär 20 m över till henne :) Men långt nog i denna kyla :P  Får väll se hur länge man blir kvar där då :)

C, får ta det en annan kväll ?

Hej så länge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0