..

Uscha vad dålig jag har blivit på att skriva här nu :/ :P Har varit upptagen o helt enkelt inte orkat skrivit här ..

Flyttade i måndags med pappa från bomhus till hemsta... Tråkigt att flytta från radhuset där jag bott i hela mitt liv men ändå skönt eftersom det finns en massa minnen som hänt där som man bara vill glömma o kunna gå vidare..

Åhh ,,, Jimi då .. Har blivit så otroligt underbar.. Eller aaaa det har han väll alltid varit men vi har varit riktigt duktig på att bråka o gnälla på varandra men nu har vi blivit smartare och bättrat oss båda 2 :) visst kommer små tjaffs men det är ingenting... Jag är så himla glad att jag har dej ... har varit dålig med att skriva om Jimi på ett tag , förlåt. .
Den 1:a Juli så får vi nyckeln till våran gemensamma lägenhet :D Ska bli så kul ,, vu har redan bott med varandra men i hans lägenhet och nu när vi flyttar till en gemensam så känns det lite mer som  min med... Han har ju det mesta men jag kan oxå vara med o bestämma :) Ska bli så kul :) Till en trea på Brynäs :)

Älskar dej så otroligt mkt !

Imorn så ska jag & Sandra åka till Söderhamn för hon ska få sin present av mej :) Hon fyller 20 nästa vecka :) Hon ska få en kisse miss :) Elvis ska sötnosen heta :D så sött :)

Aja ska  väll pussas med hjärtat nu o se om han vinner över sin bror i chicago :)

God natt :)

RSS 2.0