Grattis

Grattis till dej Sandra som klara körkortet idag :D

Igår kom Sandra och vi kolla på "den rätte för rosing" och "andra avenyn" :).. Den rätte för rosing verkar lite småkul ändå  :p Jag tycker folk är desperata om dom har ett program för att träffa en partner men det är ju hur jag tycker..  Hur som helst så kommer jag nog kolla mer på det ...  Sen gjorde vi inte så mkt .. åt lite rostat bröd o track te :)

Sen vakna man runt en 10 o jag o sandra åt frukost :) Sen gjorde vi oss klara för att åka .. Hon skulle till körskolan och jag åkte o köpte min efterlängtade dator ;) skönt att ha en alldeles egen dator.. Sen efter det så åkte jag till sandras körskola för hon skulle skriva upp vid 3 och ville så gärna vara med, jag visste att hon skulle klara det men när jag satt och väntade på henne så var jag så fruktansvärt nervös :P vet inte varför men så himla kul för henne :D måste fan sätta igång lite mer med mitt om jag ska komma någon vart :P Hur som helst så klara hon det så nu har  hon körkort :D
Vi har varit o kört runt lite :) åkte till valbo och åt china mat :) Mums :) sen efter det så åkte vi runt lite på stan o sen Mc donken och tog en mumsig paj :) Lätt att det blir en road trip i sommar ;)

Så nu sitter man här, ska gå o lägga mej brevid hjärtat mitt :) han sover redan men iaf :) Ni ska bara veta hur söt han är när han sover :)




Hejs !

TÄVLING

Tänkte ha en liten tävling :) Hitta ett så himla fint armband.. Skriv en kommentar om varför jusst DU ska vinna armbandet.

Tävlingen slutar på fredag den 27/2...

http://www.sestre.se/product_info.php?cPath=21_22_23_24_25_41&products_id=105



"Den rätte för Rosing"

Hahah ja ikväll ska man kolla på premiären "den rätte för rosing".. haha jadu, jag läste i tidningen om det programmet eller rättare sagt killarna som skulle vara med.. Linda är 35 år och den yngste av killarna som hade blivit utvald av att vara med i programmet var 19 år :S Det stog om varför dom ville dejta Linda m.m. han skrev att åldern inte spela någon roll men lite måtta får det väll vara ? Det är en stor skillnad tycker jag ... Aja får väll kolla om det är nå roligt sjukt program :P Iaf så börjar det kl 20.00 ..

Runt en halv 9 ikväll så kommer Sandra stumpan förbi då :D Funny funny :) Vad vi ska hitta på får man väll se sen :) Roligt blir det att snacka lite skit iaf :)

Nu så sitter man med hjärtat i soffan o sitter vid datorn och lyssnar på musik :) Hans bror med tjej o dotter har varit o hälsat på oss idag :) Söta Ella :)

Det blidde ingen semla idag iaf .. hjärtat hade ätit en på jobbet .. Den jäkeln :P Så jag får väll köpa en imorn :) så gott jue :)

Imorn så jäklar gäller det Sandra :) Håller tummisarna för dej stump :D Vad det handlar om tänker jag inte skriva fören jag vet hur det blir :P Hemlis ;)

Hur som helst så sitter jag nu här o  degar :P

Hörs

Fettisdagen !

Idag så är det fettisdagen så man lär väll ta sej till affären och köpa någon semla :) Eller lär o lär, det skulle vara bra gott iaf :)

Nu så sitter man vid datorn, vakna runt en 11. Skit hungrig men orkar fasen inte göra nån frukost än :P Dags för riktigt mat snart ju :P

Dagarna som gått så har jag inte gjort så mkt.. Varit med Hjärtat, varit med och hjälpt syster yster att packa till flytten. Sen så har man inte gjort så mkt mera...

Idag så lär man ju se första avsnittet av "Den rätte för Rosing" :P Verkar vara roligt :P får väll se vad det är för något, om det är värt att se på :P

Imorn så bär det av till Siba :) ska köpa dator då :) En mini pc :)

Har inte så mkt mer att skriva och det blev iaf en liten liten uppgradering :)

Puss


Lilla Blixten som har somnat i en Coop Extra påse :P

Friday !

Hej !
Nu sitter man i sin ensamhet.. låter roligt va ;)
har nyss varit hos storesyster med mamma o emma och vi har hjälpt henne med att packa en massa och tapetserat :)
Ska väll kanske dit imorn med och hjälpa till lite :)

sen tidigare idag så var man med Ling till Siba & Elgiganten :) Kolla på datorer :) vill så gärna ha en alldeles egen dator.. Fan vad skönt.. Så snäll du va som erbjöd mej skjuts :)  tackar :)

Imorn så kanske man ska på Brynäs - Djurgården :) Kommer nog bli mkt bråk där som vanligt då ;P

Prata med underbara Kristin idag ... Måste fan ses snart.. blir ju inte så ofta nu när du flyttat till Alingsås :(
Får se när jag kommer ner :) förhoppningsvis så får jag bra lön oså :) Miss U..

Hur tänker du människa ?

Män som hatar kvinnor !

Blev lite ändrade planer ikväll :) blev ingen lugn kväll hos mamma eller promenad :P Eller iförsej så tog jag en promenad med mamma & emma fram o tillbaka till sf bio :) Vi gick o såg män som hatar kvinnor... Fan vad bra den var :) verkligen värd att se tycker jag :) Det som är tråkigt är att chipsen tar slut så fort :P Filmen höll på i 2½ timme... Åhh den var riktigt bra faktiskt... Vissa scener som gjorde en förbannad men han fick ju så han teg själv efter det så... Näe den måste ni kolla på när den har premiär nästa fredag...

Nu sitter man o väntar på att Hjärtat kommer hem med Max :) super gott men för mkt fett... men man kan ju unna sej ibland ;) Han har varit på hockey med jobbet och Brynäs vann såklart :)

Sen ska man väll strax sova efter det då ..

imorn ska jag umgås med familjen, halva iaf :) Träffa kära Sandra kanske  ? :D får se vad som händer ...


See yah !


En kväll med mamma :)

Sitter vid datorn och kikar runt lite :) ska hoppa in i duschen nu o göra mej iordning.. sen ska jag till mamma och umgås hela kvällen tror jag .. får se vad jag hittar på :) Ska iaf hinna med en promenad i det kalla vädret.

Snart får man lön då :) den 27 inte så långt kvar :P men det är den sista lönen jag får nu:/ skit segt .. så tråkigt utan pengar så jag får verkligen snåla den månaden ..  

Aja ska hoppa in i duschen nu :) Sköönt :)

Hejs !

Grattis Sötnos!

Vilket tråkigt liv man har..

Fick reda på att världens underbaraste tjej klara uppkörningen idag :D Fick sms om det imorse.. Grattis sötnos ! Fan vad kul.. haha vet inte om jag kan säga ditt namn här eftersom du har hållit det där lite smått hemligt :)

Idag så vakna man runt en halv 8 när hjärtat o Liam skulle till jobbet o dagis, gick o la mej i sängen då eftersom jag somna på soffan efter att jag kollade på Wild child. Det var en bra tjej film :) rolig :)
Sen vakna man runt en 11 igen o satt sej framför datorn och kolla lite på Tradera.com, en riktigt bra sida om man vill göra några fynd :) va skeptiskt mot den sida förr men efter att Mammas karl Peter sa att han brukar vara inne där så testade jag mej fram o det funkar bra :)


Sen kom hjärtat hem vid halv 4 & sen gick vi o hämta Liam på dagis & köpte pizza på vägen hem :)


Sen har man umgåtts med storesyster Elin & lillesyster Emma ett tag idag med :) var tyvär inte så lång stund men något iaf :) Dom höll på att packa eftersom Elin ska flytta ihop med Thomas :)

Tänk om man kunde se hur en annan människa tänkte, vilken dröm det skulle vara men det beror ju iförsej på..
Betyder jag verkligen något för dej ? jag är osäker.. Tänk efter noga och gör ett beslut efter det  !


Go kväll :)

Nu sitter man här i soffan framför datorn :P Liam kom o la sej i våran säng och blev så himla pigg så jag kunde inte somna så jag får väll sätta på en film så jag kanske kan sova sen :) Sen våran lilla kattunge "Blixten" håller på o drygar, hoppar runt som en tok. Jobbigt  ibland men han lugnar väll ner sej efter tiden får man hoppas :P

Idag har man inte gjort så mkt som vanligt :/ Va o hämtade Liam på dagis o sen gjorde jag o hjärtat lasagne :) riktigt gott :) Känns inte som  man gör något vettigt i detta liv ibland.. Vill så gärna ha ett jobb.. Hoppas att jag absolut får jobbet på k-rauta igen..  Så segt när folk tror att det är hur lätt som helst att få jobb men det är mkt som krävs. rätt utbildning, körkort m.m..  Känns jobbigt när man söker jobb o hör sånt från folk som inte vet hur det är..

Jimi, om du bara visste hur mkt du betyder för mej.. Du är världens goaste kille. Helt underbar ! <3

Nu ska jag kolla på film o försöka sova ..  Ska kolla på Wild child :P riktig tjej film så lär väll passa på medans grabbarna har  sin skönhets sömn :) God natt people :)

Någon som är intresserad av att köpa MP3:en ? skriv en kommentar isåfall :)



Jag & Blixten..
Undra vart Liam fick det namnet ifrån ;)
Inte alls Blixten Mc Queen ? haha :P

Ny vecka igen !

Haha jag är så grymt dålig på att komma på någon rubrik :P men men :P rubrik som rubrik :P

Igår så var man med hjärtat som vanligt.. Inte så konstigt om man bor med varandra :) Vi lagade mat och det blev lax :) yummi !  Sen kollade vi på film :) kommer inte ihåg vad den hette :P

Idag så har man inte gjort så mycket heller va och hämtade Liam på dagis o sen lagade jag o hjärtat mat och det blev ris med vårrullar :) riktigt gott och mättande precis som mat ska vara :) Sen kollade vi på Snowbuddies med Liam :) Fasen vilka söta hundvalpar :D vill ha :) Det är så mkt man vill ha här i livet :P

Har inte så mkt att skriva idag .. eller rättare sagt orkar inte :P

Någon som vill köpa en helt oanvänd mp3 ? Riktigt fin :)


Hej !

Jag har tagit paus från datorn i 3 dagar för jag har helt enkelt inte orkat suttit vid den ....

Idag är det iaf alla hjärtans dag, trodde defenitivt inte att jag skulle få vara ensam den dagen men jag tror väll för mkt jag .. Det handlar absolut inte om att ge varandra saker m.m men det som är det viktigaste är väll att vara med  varandra ? Men sen finns det självklart folk som inte bryr sej ett skiiiiiiiit om alla hjärtans dag men lite kan man väll tänka på sin partner ?  Men skit samma .. Vad ska jag säga ?

Dagarna som gått så har jag bara tagit det lugnt :) va med sandra en kväll o åt mat :) ris o vårrullar :) så himla gott blev det :) sen umgicks jag med lillesyster en dag med :) sen umgicks jag med hjärtat...

Idag så är det som sagt alla hjärtans dag och tidigare idag så var jag med kimmen på stan :) så trevligt att träffa dej :) Jag köpte rosor o en hjärt tårta till mitt hjärta... Jag sa att jag redan beställt o betalat det meen det var endast för att jag inte ville känna mej ännu dummare än vad jag redan gjorde...

Det är helt fel av mej att skriva all den här skiten här men vem ska jag prata med då ? Hoppas ni kan svara på det för det kan inte jag ....

Ha en bra alla hjärtans dag ! Älskar er mina underbara vänner, ni vet ju defenitivt vilka ni är....



Ett stort tack till er underbara !
Jimi Norling
Mamma
Peter Borglund
Pappa
Emma Lundqvist
Elin Pettersson
Johan Pettersson
Sandra Persson
Kim Iiskola
Kristin Heikki
Ni är helt fantastiska människor !
Ni stöttar mej i vått & torrt..

Tisdag !

Igår så var man hemma hos pappa ett tag och åt korv o makaroner :) gott det :) Sen gick jag o lillesyster Emma ut med hunden våran på en skogpromenad i snön :) mysigt med snö men man har tröttnat för länge sen nu jue ... Trött på kylan, uscha !
Sen efter det tog jag bussen ner på stan för att ta en fika med Sandra :) Det blev Coca Cola  o kladdkaka på Coffehouse by george. Kladdkakan var inte lika god som vi hade hoppats på :/ den var så himla söt o kladdig. Jag gillar när dom är lagom mjuk så man kan åtminstonde hålla i dom utan att den rinner typ. Inte för att jag äter med händerna men hemma gör jag det :P näe värken jag eller Sandra gillade den :/ Men det var riktigt trevligt att snacka av sej lite granna :) snacka lite skit :)

Sen åkte jag hem o gjorde väll inte så mkt utan satt o kolla på film med hjärtat. Finns nästan aldrig något bra på tv, så tråkigt... Vi gick väll o la oss vid 11 tiden kanske, jag somna inte fören runt 1 kanske, låg o tänkte på så himla mkt. Saker som jag inte vet varför jag ens tänker på eller att det ens kommer upp.. Men aja..

Idag så har jag så jäkla ont i magen så idag stannar jag nog bara inne, går förbi mamma en sväng kanske..

Någon som vill köpa minneskort till mobiler billigt ? Memory Stick Micro M2.. Har köpt ett nytt o har dom andra kvar..
Så här ser dom ut  Passar till många  olika modeller.
Har 2 st 512 Mb  pris ca: 50 kr st
        2 st 1 Gb      pris ca: 100 kr st
        2 st 2 Gb      pris ca: 150 kr st.. Priserna kan prutas och minneskorten kan skickas.. skriv en kommentar och eran mail så hör jag av mej så fort som möjligt...


   
     
Lite bilder från gårdagen :)
Du betyder så mkt för för mej Emma !

                                                                                                                                                                            
                                                                             

Ny vecka igen !

Hejsan !
Nu har man nyss vaknat då.. Läst tidningen o ligger nu o nördar vid datorn i soffan , som vanligt... Så jävla värdelöst att vara hemma o inte ha något jobb, man känner sej så himla lat o värdelöst fast man gör vadsomhelst för ett jobb.. Ska snart ringa chefen på k-rauta o prata lite eftersom jag var dit förra veckan o det lät lovande eftersom jag jobba där förra året o kan mycket, har såklart glömt saker men jag lär mej lätt o sen har jag juh truckkort där med :) Trivdes så himla bra där så jäklar om jag inte får det , vill så gärna :/



I lördags så kolla man på melodifestivalen då :) dom rätta gick vidare tycker jag men hur fasen kunde caroline af ugglas gå vidare ? :O:O helt värdelöst.. Vet inte om hon har mycket släkt o vänner som röstar eller om Sverige folket börjar få sämre smak. I dont like her... Sen kolla jag o hjärtat på film med Liam, Superhunden Bolt :) Det va en bra tecknad film :)

Igår så gjorde jag absolut ingenting. Jag o Liam var o mötte mamma på tågstationen när hon o hunden kom hem från mammas kille Peter i ockelbo, Sen satt vi o umgicks hemma hos henne ett tag.. Liam var så trött i benen efter att han gått fram o tillbaka o det var riktigt duktigt gjort för en 3:åring med så små ben :P Det gick inte att ta vagnen eftersom det snöa så mycket  o  dom hade inte börjat plogat änn, men det gick sakta men säkert att gå iaf :) Jag o hjärtat kollade på en film som heter Seven points, den va bra men finns bättre :P Sen fick man springa en hel del efter Liam igår oxå eftersom han verkar tro att katten är ett gosedjur, inge bra :P Men han är ju som sagt liten :) en riktig sötnos är han :) Han är skit söt när han är sur :P hahah !



Fick ett mms från Kristin häromdan o sa att hon hade beställt kortet.
Riktigt gulligt av dej Kristin men du hade väll kunnat tagit ett kort där jag ser lite
bättre ut iaf :P eftersom du förmodligen ska ha det ett tag :P du ser alltid bra ut på kort din lyckost !
Älskar dej gumman !

Helg :)

Nu är det lördag igen då :) vaknade av Liam halv 8 men somnade sån tur om ganska snabbt. Ska inte göra något speciellt, bara ta det lugnt. Ska väll köpa hem lite chips o go saker o sätta mej o kolla på melodifestivalen o sen får väll hjärtat bestämma om han vill se det med mej eller inte :P Annars sätter jag mej vid en egen tv o fläskar i mej det :) Yummi ! Kristin fråga om jag ville med ut o det skulle vara grymt roligt eftersom vi inte ses så ofta, men jag orkar verkligen inte :/.. saknar dej stump... får ses annan dag :)

Igår så var man på stan med Liam då :) Behövde lite grejjor o skönt att slippa gå ner ensam så då tog jag med mej honom :) Köpte en turtels till honom men när vi kom hem så bröt han benet av han så nu är han nästan benlös då :P Men så är det med småbarn :P Man får väll limma dit det stackars benet :P

Hade planerat att träffa kimmen men jag vet inte vad som kom i vägen :/ .. Kul att ta en fika o snacka lite strunt med dej :) Har haft min nya mobil på lagning o dom ringde i onsdags om att jag skulle få hämta ut en ny så då åkte jag till elgiganten o fick en ny men fan vad dom ska hålla på o krångla fram o tillbaka med allt. Men jag fick en ny iaf o ett nytt simkort med samma nummer o därför försvann alla nummer :/ skit segt.. Fick kims nya nummer o jag skrev till dej men inget svar eller så var det fel .... Något var det iaf :/ Men det finns fler tillfällen :) Du  kan gärna skriva till mej så jag får ditt rätta nummer :) Miss you Beauty !


Du får pengar för varje köp du gör på internet t.ex. om du köper något på cdon.com så får du ut en viss procent av köpet du gör eller så får du en summa för ett köp.. Det funkar.. Ju aktivare du är desto mer pengar få du såklart! 
http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=9747"





Jag & min lillesyster Emma.. Skit söt :D

Det var på tiden :)

Hejsan alla :)
Jag tänkte att nu fasen va det bra länge sen jag skrev här.. Det var nästan ett år sen så nu tänkte jag att nu tar jag bort allt gammalt o börjar om o testar om jag blir duktigare att uppdatera denna sida :) Ska göra mitt bästa :)

Det har hänt mycket under året :)
Tagit studenten, Varit på semester i turkiet 2 veckor

En sida som ni bara måste bli medlem på. Blev medlem igår o har redan tjänat 100 kr... Trodde knappast det funkade men det gjorde det.. Kostar inget att vara medlem.. Du får pengar för varje köp du gör på internet t.ex. om du köper något på cdon.com så får du ut en viss procent av köpet du gör eller så får du en summa för ett köp.. Det funkar.. Ju aktivare du är desto mer pengar få du såklart! http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=9747"

RSS 2.0