Torsdag !

Hej hej :)

Nu sitter man här o kolla på mammas pojkar :) roligt attt titta på :)  Köpte med mej chips, dip o cola efter jobbet :) Jimi är inne i sovrummet o kolla på hockey ,..
Han är så jävla grinig för katten bet av sladden till bioljudet , vafan jag förstår honom visst det gör jag.. Visst skittråkigt tycker jag men jag fpr väll köpa en ny jävla sladdjävel..

Annars flyttar jag då om du vill... fine .

:)

hejsan :)
 
Glömde skriva igår ..

Igår så åkte man och gjorde sista dagen med vaccination i sätra då . Kul kul :) Dom fråga om jag ville vaccinera mej igår istället för v. 48. Dom hade några vuxendoser kvar. Men eftersom jag är osäker på hur jag ska göra så väntar jag ett tag. kanske bestämt mej tills nästa vecka då jag ska vara på vasaskolan :) får väll se :)

Efter jobbet så åkte jag till Bella & andreas o umgicks lite med dom o Jimi :) Sen så var  vi så hungriga tjockisar så vi åt max :) smarrigt :)  Men det är så tråkigt med max uppe i hemlingby är att dom alltid glömmer packa med något.. 

Nu sitter man här o lyssnar på musik lite då :) Ska strax äta något o sen börja sminka mej. Börjar jobba kl 16 :) Trivs så himla bra på k-rauta :D

Aja !


Hello :)

Long time agoo :(

Tänkte skriva lite kortfattat :)  Tog bort denna blogg ihop om att skaffa en ny men det går inte eftersom att epost adressen redan finns kvar ändå och orkar inte fixa en ny :P

Idag o igår så har Jag jobbat extra på Hälsocentralen i sätra på BVC och hjälper till med att vaccinera småbarn mot svininfluensan och imorn är sista dagen.

Sen blire jobba på k-rauta torsda, freda o söndag o veckan efter det så blir vaccinera på vasaskolan och direkt efter det så ska man till k-rauta så det blir låååånga dagar :) men bra med cash :) Bra det när man vill ha lite dyra grejjor :)

Aja det var väll lite kort det ..

Varför jag ? Du visar inte ett skiiiiiit !

RSS 2.0