Tisdag :)

Idag klev man upp strax före halv 5 och gjorde sej ordning :) Tog bussen 6 o sen på stan var det kaos ..Snövallar överallt så vi fick vänta på en plogbil för att komma fram .. men kom i tid iaf :)

Jobbat 6.50-14.30.. Sköön dag :) Micke prata med mej idag så jag fick tider nästa år med :D Jippi :D Va riktigt orolig över hur det skulle se ut efter nyår..

Efter jobbet så tog jag busssen ner på stan för att handla lite saker.. Typ Fiskmat, Ögonbrynsfärg o lite smått o gott :) Gick o Kika med Kim & mathilda :)  Sötnosar :D

Sen efter det så hämta Kims mamma upp oss och då åkte vi till Owes :) Fick med saker därifrån med :) En tavla, toarullshållare, godis o en ljuslykta :)  Så kul o shoppa :D

NU är kim påväg över , vi ska laga mat :) Pommes, Kyckling o bea :D Super gott och jag är sååå jävla hungrig..

Imorn ska vi på tjejkväll på Gina mellan 20-22 :D Shopping o det är 20% (A)

Duktiga jag...

.. som alltid bestämmer mej för något men blir nå annat :P

Har inte städat utan lagat mat ist, måste ju ha matlåda :) Så det blev sprödbakad fisk o potatis :) Mums .

Har iaf startat en tvättmaskin som ska hängas upp nu och nu ska jag fan städa (A)

Kim kommer över senare förmodligen :) Men ska sova tidigt idag eftersom jag börjar så tidigt imorgon ..

Puss



åhhh super gott..

... med nybakta lussekatter och det vart verkligen super bra :) Första gången jag gjort det själv :) Anna hjälpte ju till att rulla iaf ;)

Anna har nyss åkt. åt lussebullar o drack julmust :) mmmm vad gott det var..

Nu tänkte jag städa lite vilket jag tänkte göra imorgon men jimmy ringde o fråga om jag ville jobba imorgon så det är viktigare :P Så upp tidigt o ta 5 i 6 bussen till jobbet men det är noo problemo :) Jobbar 6.50-14.30..

Jaja, Anna skickar väll bilderna på vårat bakande snart kanske ? :)

Undra  om man får besök inatt ? :) Umgås lite :)

Lussekatter :)

Idag sov jag länge :P eller drog mej till halv 1 typ. så blire när man sitter länge vid msn :P

Har precis gjort mej klar o väntar på att Anna ska hämta upp mej så vi ska åka o handla det som behövs för idag ska vi baka lussekatter :) Blir f´örsta gången jag gör det själv :P Blir nog bra :)

Senare kanske Kimmen kommer förbi :)

Lägger in bilder på vårat bak sen :)

Hej så länge .


Alone ..

.. Jepp .. Kim har nyss gått hem till sej .. Vi har snackat massa skit och ätit taco pizza :)

Nu sitter man i ensamheten :( Booring !

Ensam mamma söker

... trött jag blir ... Imorn får man se hur det ser ut idag ..  Åhhh :P

Aja sitter hos Kim o precis kollat på det :) Äter pepparkakor :) Mums !

Får väll se när man går hem då , tråkigt att vara ensam hemma men det är bara att vänja sej :(

Hursomhelst så kommer Anna o bakar lussekatter med mej imorn :D Kul ! Inte så ofta vi ses :/ Men imorn så :) Måste åka o handla en massa bara :P

Home, sweet home !

Yes yes.. Igår så gjorde vi iordning tacooos när vi kommer till östervåla :) Eller jah, A gjorde det mesta :P Sen åt vi o det kom lite folk .. Det var kul men det hade kunnat varit roligare men men :) Sen var det underbart att få skjuts av några vänner som kom från gävle , dom hämta oss runt 2 så var hemma strax efter 3..l underbart att sova hemma .. Klev väll upp runt 11 då när Emma kom så tog vi bussen ner på stan 12 för att kika på stan :)
Hitta ingen spec, men kolla på fyrverkerierna som dom aaaalltid drar ut på , som man aaaalltid får stå o frysa för. varför lär man sej aldrig att det inte blir 16.00 ?

Sen efter det gick vi hem till Elin på Brynäs och värmde upp dom förfrysna tåssingarna.. Drack glögg oså :) Dom med alkohol o jag utan för den med är så jääävla äckliga ..

Nu har man nyss kommit hem o dragit på sej sköntofflorna.. Sitter o drar mej i soffan tills jag ska dra över till Kim på Myyyyyys :D Hahah verkligen drar mej för det är så sjukt kallt ute fast jag har ju bara sisådär 20 m över till henne :) Men långt nog i denna kyla :P  Får väll se hur länge man blir kvar där då :)

C, får ta det en annan kväll ?

Hej så länge :)

Östervåla, here we come!

haha japp.. Han hämtar upp oss runt 6 :) alldeles strax :) Då ska vi handla på Ica Maxi  o sen hem till A o laga tacos :) Smarrigt ...  Sen efter det blir vi lite folk som ska dricka lite :) Kommer hem imorn bitti o sen ska vi ner på skyltsöndan så efter det blire uppdt här  ..

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha ;D

Gårdagens shopping :)


Myspys tofflor :) kanske hur söta & sköna som helst. Cubus 149:-

2 st korttröjjor + en tunika. Lite rea så allt gick på ca 250:- Bikbok

Enkelt linne och ett hårband. Under 100:- på Ginatricot

Ringar från guldfynd.. ca 200:- Rea :)

Blus från cubus. 249:-

Superskön krage/halsduk. Ginatricot 149:-

Sen köpte man massa annat. Småsaker som behövdes :)


Ännu mera snö!

Japp det snöar idag med :) mysigt :) men inge mysigt att vara ensam :(

Jaja somna inte fören 3 kanske ? hade svårt att dra mej från msn :P men till slut så var jag tvungen om jag inte skulle ligga i sova hela dan .
Sitter fortfarande kvar i sängen o drar mej med datorn :) varmt o sköönt .  Har ingen tid att passa idag heller så ..
C, du sover väll inte nu ? :P

Lite senare(har ingen aning när) så blir jag o Emma upphämtad av en kompis  så beger vi oss ut till östervåla.. Riktigt liten håla (A) Haha men kul att träffa killkompisarna därifrån , det är ju ett bra tag sedan . Ska bli kul kul!

Ska väll kliva upp nu o trycka  i mej yoghurt. Det ända jag levt på dessa 2 veckor och det märks på vikten. snart -4 kg . men så kan det bli ibland .
Tänkte även lägga in bilder på gårdagens shopping senare :)

Imorgon äre första advent så då blire skyltsönda med massa härligt folk :) Sen blir det vidare hem till syster yster Elin för årets första glögg :) Mys pys !


Ett helt nytt liv..

Har jag fått .. så tråkigt att vara ensam .. men men Marcus hjärtat kommer inte tillbaka , bara o inse . Drömma kan man men tro fan inte att du kan komma tillbaka om du ångrar dej . Försent nu för du har den värsta tiden gått även om det fortfarande kommer över mej vissa stunder.

Idag så vakna man sisådär runt 10 av att Gabbi sms :) Klev upp o fixade mej och tog bussen ner på stan .. Gick runt o kikade en massa och satt oss på George o prata skit :) Tack för idag Gabbi :)

Sen efter det tog jag bussen till Valbo för att möta Kristin :) Shoppa loss ordentligt vilket jag verkligen behövde.. Gått 2 veckor sen nu o har inte köpt ett skit som singel..  Aja sen efter de så åkte vi hem till Kristin Och därefter skjutsa pappa oss till stan för att ta bussen till Hille. Hälsa på en killkompis o det var riktigt trevligt att träffa dej igen :) Jag behövde denna kväll :) Tack tack ! Jag ångrar bara att jag inte stanna kvar för nu sitter man hemma i lägenheten o deppar igen men har trevligt sällskap på msn iaf :)

Ska fan skriva ut alla mina känslor här nu .. Har inget att dölja eller bry mej om längre .

Hursomhelst så såg jag att Marcus ex Sara som han var tillsammans med innan mej hade skickat en vänförfrågan igen.. Typ tredje gången på 2-3 månader.. Så jävla nyfiken ? Ja min relationsstatus är Singel.. Något mer du ville veta ?! :)

Ska väll lägga mej snart så jag får sova ett tag.. Imorn ska jag o Emma ut till Killbönderna i Östervåla (A) Länge sen man träffa vännerna där :) Ska sitta o dricka lite o umgås ..

Det var mina känslor idag .

RSS 2.0