Betalt & klart !

Skönt . Vakna nyss o kunde verkligen inte sova, vred o vände mej hur många gånger som helst. Kan det vara för att jag inte hade betalt mina hyror direkt kl 24 ? Det gör jag alltid på löningsdagen, har blivit en vana att sitta o vänta på att pengarna kommer in för att ha det klart så fort som möjligt :) Knasig jag men det är skönt att ha det så . Men jag gick iaf upp och gjorde det nu så snart kanske jag kan sova ? 

Imorn ska pappa hämta upp mej runt halv 10 för då ska jag inhandla mej ps3 och kolla på ikea, måste ha mer lakan som är till dubbelsäng. Jag blir tidigt ute eftersom jag börjar 12 o sen jobbar jag flera dar i rad så har ej tid sen .

Gris Marcus (A) Ligger o snosar inne i sängen han . Så söt när han sover :)


Ledig dag !

Idag är man ledig då :) Men å tråkigt jäääävla snööö väder så finns ju inget att göra. booring.

Igår så jobba man 11-20.15 en efter det så åkte jag och babe o hämta hans mamma och ingemar på arlanda, dom fick 2 dar längre pga molnet. Vi kom väll hem strax före 24. Skönt attt jag var ledig idag :)

Vet att jag inte bott här längre men sugen på att flytta centralt .


Hejsan !

Länge sen sist :) Har bara inte orkat, haft bättre för mej som att ugmås med vänner, familj, marcus och jobbat :)

Aja tog även bort min design, den va så tråkig.. Den här är inte bättre men men .

Idag är jag iaf ledig o blir en slappar dag :) Gick till pappa runt 11 o hämta min cykel men blev kvar där till halv 3 med Emma för pappa åkte o jobba .
'
Ikväll ska väll Marcus kolla på fotboll som vanligt ;) Tjocka i oss chips ? (A)

RSS 2.0