Tisdag :)

Inte skrivit på några dagar så blir en liten uppdatering nu :)

Lördag: Jobbade 8.50-17.15 sen efter det så kom söta Emilie och hämta upp mej så åkte vi hem till henne och fixade oss o sen efter det åkte vi o hämta Linda o sedan vidare till furuviks brygga för julbord med hela jobbet :) Nästan alla var där :) Så sjukt god mat men åt alldeles för mkt så blev dålig på kvällen hemma .. kom hem ca 23.

Söndag: Hade katten smitit o jag kunde ju inte åka o jobba då.. Jag var helt säker på att någon släppt ut honom eller tagit honom ojag visste att jag inte skulle få tillbaka honom.. Men tur var det att en tjej var kattvan så han hade sovit hos henne.. Köpte en jätte fin blomma till henne som tack men hon öppnar aldrig så kanske får behålla julgruppen själv !?

Måndag: Åkte till Lotta på Nageldesign för att fixa mina MINX naglar. Haha tydligen var både hon o jag nervös öer hur det skulle bli men hon kunde det där hon ;) Blev riktigt nöjd :)

Det var en snabb uppd..

Idag så sitter jag hemma o slappar.. Ska snart göra mej iordning så ska jag o J. åka till Bollnäs och köpa en superfin hallmöbel :) Kul kul !


Mina naglar :) 450:-


Fredag !

Idag så är man ledig :) sköönt sen jobbar man hela helgen :/.. Vi har julbord med jobbet imorn i furuvik :) mysigt !

I onsdas så hitta man lite saker på tjejkvällen med kim :) Folk var som tokiga :O men men .. sen efter det tog vi en fika :) o sedan åkte hem :)

Igår så gjorde man inte  så mkt. jag åkte och köpte det nya wii :) Det röda, kanske hur snyggt som helst ;P Så nu sitter man o nördar med nya super mario (A) Haha skit kul men jag klarar inte av bossarna :P ahhaha . man känner sej så stressad :P

Idag har jag degat :) Gjorde västerbottenpaj o så :) mums !


Åhhh :D

Äntligen hitta jag ett ställe som gör minx naglar.. har ringt runt och kollat som en idiot (A)
Så avbeställer på popp i topp imorn och gör minx naglar på måndag :D Kul ;)
Finns tusentals olika mönster :) Kostar 490:- och håller ca 2 veckor .. men sååå snyggt



Tjejkväll :)

Yes ikväll blir tjejkväll nere på stan ´med Kim :) Emma kanske ska med oxå :)  Roligt roligt..

Hade en trevlig kväll med Kim igår :) laga mat oså :) Mums mums! Vi va så jäkla hungriga båda 2 :) Sen kom Lingen förbi o umgicks :) Kul att han kom :) Anna skulle oxå ha kommit men hon va tvungen att sanera hemma efter att hennes pappa glömde på spisen :/ Aj aj ! Hur som helst , hoppas det gick bra Anna :)

Ringde precis popp i topp o fick en tid att fixa mina naglar imorn :) Inge nöjd med det förra stället jag gick till .  Hade inga fasta priser och svårt att förstå vad vi menar när vi pratar med henne då hon inte kan svenska toppen . Men men så imorn kl 1 ska jag dit :) Börjar jobba 15.30

Såååå hungrig , så tråkigt att göra mat/frukost ensam :P Ringa Kim ?!

RSS 2.0