Here I am.

Så duktig på att uppdatera här (A) .

Aja . har jobbat idag ,.6.45 - 15.

Jobbar imorn med, Tror inte det blir så mycket sömn med tanke på att han som bor ovanför DUNKAR musik som vanligt. Växer man inte ifrån sånt ? dessutom är det verkligen SKIT musik . Så trött på att höra hans musik jämt . Vilket jag vet att andra stör sej på , Såg störningsjouren utanför där men det var ett tag sen .

Ikväll har babe match . Orkar inte kolla på den , så jäkla tråkigt väder ute .  värdelöst !

Imorn så är vi bjuden på grillning hemma hos en trevlig jobbarkompis. Henrik . . Trevligt trevligt :) Gott om inte annat ;P Näe men det ska bli super trevligt även fast jag tycker det kan vara jobbigt att träffa massa folk man inte känner men som sagt trevligt :)

Igår så fick jag en skit rolig nyhet :D Så kuuul ! Läängtar till den 16 januari. :D:D

Vafan ska det regna för ? Finns ju inget att göra ?!




City.

Börja dagen med att spela Need for speed med darling innan han åkte o jobba 11.

Sen efter det så gjorde jag mej klar, åkte ner på stan o träffa gabbi :) Skit kul o länge sen .. Ledig dag.  vi snacka lite skit i kolla runt :) Kul kul, tack för en rolig dag :)

Nu sitter man hemma, lagar mat o darling kommer strax hem från jobbet.

Sen ska vi väll ta en sköönt bad :) Nice .

Börjar tidigt imorn, 6.45


Sool :)

Finväder ute idag :)

Vakna mitt i natten av att Oskar (katten) hade doppat tassen i glaset ovanför sängen o stänkte på mej o marcus ;) hahaha Dom är ju då inte dumma katter ;)  Saomna iaf om tills runt halv 8 då skulle babe ivägo fixa bilen ,. Han kommer väll snart hem igen .

Under tiden så har jag kollat på film (shrek 3) (A) Sen så har jag badat :)  Har även tvättat lite :) Så skönt att vi köpte tvättmaskin (A) 

Nu ska jag sätta mej o spela lite (A) Need for speed ? :) Kul det . Sen blir fixa sej o sen börjar jag halv 4 till kvart över 8. Riktigt kort dag idag .

Puss :)

RSS 2.0