Nelly.com

Har precis fyllt i ett papper om att skicka tillbaka 2 klänningar som jag inte alls var nöjd med . Så ska skicka tillbaka dom imorn. Istället köpte jag ett par skor o ett par paljett leggings :) Skit fina :) får väll dom om ca 2-3 dar. Går så fort att få dom från Nelly .


Ska väll gå o sova snart, så trött o börjar 7 imorn med . Har nyss badat, så sköönt .

God natt på er !

Räkningar....

Så himla tråkigt. att betala en massa räkningar. Nåra tusen.

Kom nyss efter att ha jobbat 7-16. Fick mer tider idag så får 2 dar till nästa vecka :) nice nice :)

Idag så är jag skit seg så blir nog bara hemma framför tvn.

hej !

Shopping .

Idag så har man jobbat 7-16. Har satt etiketter , dom som funka då. Det nya systemet funkar inte som vi vill (A)

Aja efter jobbet så åkte jag o syster yster Elin ner på stan o shoppa lite :) Hitta saker som vanligt :) . Har dessutom hämtat mitt paket från Nelly idag med :)

Blev inte så bra bilder men dom är mkt mkt snyggare i verkligheten :) .



Ett måste (A) Mascara 139:- Puder 85:- kicks


Toppar. Rea 2 för 99:-
Den lila har jag även i svart :) Bikbok


Lila tröja. Har även den o rosa. 299:- Stadium


3 Toppar. mkt snyggare på . Nelly


Jeansklänning med paljetter. Skit söta rosa skor :) Nelly


Söta klänningar. Den gråa har jag även i lila :) Nelly


Skit fina jeansleggins 360:- . Vila

God natt :)


Gbg !

Föresten så ska man åka till Göteborg i slutet av nästa månad :) Ska bli så sjuukt kul att hälsa på Bror & Maria . Skit kul ska det bli . Jag får se hur det blir med jobb annars kanske man stannar där någon vecka . Vem vet man kanske gillar sället o stannar ? Skulle inte vara helt fel att komma bort från Gävle.
Dom får bebis i mitten av juni :) kul kul .
Aja jag längtar sjukt mycket tills jag ska åka ner dit själv o hälsa på dom :) Fan vad kul vi ska ha det :)
Sist jag var nere i göteborg var typ 3-4 år sen .

Here I Come

Söndag .

Idag så har man jobbat 9.45-17.15 :) Fick mer tider av Pelle så jobbar 11-20.15 mån-tis v.5. Men då var jag tvungen att ta bort min lördag eftersom annars blir 11 dar i rad. Men det tjänar jag bara på :) Så skulle jag kanske få ons-fre med den vecka :) Tack :)

 Imorn så börjar jag 7 .

Sitter o instalerar sims 3 :P Har tråkigt o det är kul o bygga husen o inreda men sen inge mer :P haha . (A) .

Liam sitter o drygar o frågar vad jag skriver hela tiden :P Efter varje liten bokstav " vad står det nu då ".
Nått år till sen kan han läsa själv ;) haha .  Sötnos .
Han verkar jävligt sugen på att spela sims med :P haha .

Löning imorn då :) Får bättre lön i feb .

Pussss

Brynäs - Djurgården

Har nyss duschat. Ska fixa mej lite o sen gå till mamma o äta något :) Sen kl 16 ska vi på hockey :) Kul kul, det var ett tag sen nu .

Ska väll sätta lite fart nnu då . hörs senare eller imorn efter jobbet :)

Puss på er


Friday !

Hejsan :) Idag så fick man jobba lite längre då :) 7-17.30 . skönt med extra pengar :) Sen så fick jag en längre tid nästa söndag :) öppning till stägning :) nice .

Sandra gick nyss . Hon var förbi o skulle låna slagborren :)

Har sån grym huvudvärk . seegt  .

pictures !

Me
Jag


Lillesyster Emma & jag


Jag paddlar med kristin i Valbo. haha !


Snart helg igen då :)

Denna vecka har gått sjukt fort . Har jobbat 7-16 hela veckan o lika imorn . Sen 10-17 på söndag. Sen gav pelle mej ännu mer tider så jag jobbar 7-16 nästa vecka med :) + helgen 12-15. Tack Pelle :)
Har inventerat hela veckan eftersom vi ska få nytt system . Hoppas det blir bra fast det låter lite krångligt men det är lätt när man lärt sej :)

Jaja :) Har precis beställt en massa från Nelly.com . Så kul att beställa o det blev inte så dyrt heller :) Fick nå erbjudande sen i december då jag beställde därifrån 2 gånger . Orkar inte lägga in alla bilder på dom men . Jag får dom om 2-5 dagar :) Nice .

Jag beställde iaf :

1 par sommarskor .
5 st klänningar .
2 st toppar .

Så nu är det bara att vänta in mitt paket :) Har betalat allt redan så bara att hämta ut :)

På lördag ska man på hockey med Mamma, Syster, Britten, Lena, Joel, Elisabeth m .m . Ska bli kul det :)
Dom möter djurgården .

Ska väll ta o hoppa in i duschen snart då .

Bye !



varför ?

kan du bara inte älska mej ? i'm realy boreeeeed

Fredag redan

Sitter här vid datorn . Har nyss kommit hem från mamma :) sov där inatt :) skönt för hon pilla mej  håret heeela kvällen . gud så sköönt (A) haha

Igår så var man på stan med Sandra då :) kul kul

Pelle ringde igår o fråga om jag ville jobba nästa vecka, dum fråga Pelle ;) haha .
Så jag jobbar 7-16 mån-fre :) så det blir hela dagarna :) kul kul . Då ska jag inventera vilket jag aldrig gjort förut . men det går nog bra :) Vi ska börja förbereda oss inför nytt system :)

Idag så har jag ingen aning vad jag ska göra. Städa hade jag tänkt , fattar inte hur det kan bli stökigt på en gång. Och sen tänkte jag duscha o så. Kanske gå till jobbet för jag skulle behöva köpa krokar.

Hörs senare kanske :)


Här har vi Anna som är så sjukt....

... bra på att uppdatera (A) or not .

jaja :) Idag så råka jag somna om så jag vakna runt 6.20 så kasta på mej sminket o sen iväg till jobbet :P utbildningen började 7 men han lugnt :) Så jag satt på utbildning från 7 till 11 o sen åkte jag hem o kolla på film med Jimi . "nattmuseet 2" va så sjukt trött så jag somna efter halva typ och vakna halv 3 när Jimi kom hem med Kebab :) Kasta i mej maten o sen tänkte jag bada men på ringe Pelle mitt i allt o fråga om jag kunde komma så fort jag kunde istället för kl 4 så självklart. SÅ jag jobbade till kvart över 8 då ..

Nu sitter jag bara här. Jimi gick nyss o la sej så man sitter i ensamheten och Liam åkte hem till mamma sin idag .

Älskar dej Mamma (L)

Städning !

Vakna runt en 10 o klev då upp o gjorde mej iordning .  Sen gick jag o mötte mamma för vi skulle ner o kika på stan :) Hittade 2 tröjor, 2 hårband och 2 söta grytlappar :P Lägger ut bilder på dem sen :) Sen åt vi den goda pastan på nian . Så super gott .  Sen så gick vi hem till mamma och umgicks lite :)

Sen kom Jimi o hämta mej för jag måste verkligen städa. har skutit upp det hela tiden för det är så segt men nu måste jag verkligen .

Jag har iaf bestämt mej hur jag ska göra nu ... Blir svårt att lyckas men men . -

Skööönt !

Har nyss ätit china mat o har nu badat . såå himla sköönt .  Så nu sitter man i handduken o lodar vid datorn . Jimi spelar GTA ;) jaja .

Liam sover fortfarande, somna tidigt han eftersom han klev upp halv 4 o väckte oss då med för då ville han se film .. Gud vad trött man var och man somna om fort igen men klev upp halv 6 o åt o sminka sej o sen gick jag till jobbet halv 7 ..

Ledig i helgen . så skönt det ska bli. *peppar, peppar* Dom ringer väll in mej om jag skriver så :P

Aja Pelle fråga om jag ville jobba på måndag. of course :) Snäll han :) Så utbildning 9-10 och sen är jag i kassan 10-20:15. Blir en lite längre dag än vanligt men vad gör det :) Money ;) haha .  Hoppas man får mer tider nu då . Pelle, call me ;) Man är så desperat efter mer tider när man har så lite annars .

Vad ska man göra nu då ? Kika på någon nedladdad film kanske ? :) Eller tjata på Jimi att han ska ge mej massage . Det skulle inte vara helt fel det inte ;P

Ska väll föna håret snart, så drygt när det är blött o det tar ju ca 1 vecka innan skiten torkar (A) .

K-rauta.se

En bild till, för Sandras skull ;) Nöjd då gumman ? (A)



Sandra, Sister & Me :)


Fredag igen :)

Veckorna går fort nu :) Igår så hade vi utbildning på jobbet 7-12 Jag höll verkligen på att somna . jag jobbar bara kvällar och det märktes. Jag höll verkligen på att slockna helt . Sen efter det så hämta pappa upp mej o Sandra så skjutsa han oss ner på Arbetsförmedlingen . Det var inge problem så jag ska få ersättning men ska bara skaffa fram alla papper oså. Sen så gick vi o shoppa lite på stan oså med . Sen på kvällen kika jag & Jimi på doghouse eller nå sånt . Filmen gick att se men den var mysko :P

Idag så öppna jag 6.45 o sluta 15. Sen efter det så gick jag hem o lata mej bara .. Ska orka ta tag i den här jävla städningen . Jag orkar verkligen inte men det ser ut som fan själv .

Fan vad tyst det blev :P jag tror att både Jimi & Liam somna , mina sötnosar :) Lika bra det för jag o Jimi är så trött så vi vart lite irreterad på varanndra :P sånt som händer .

Sandra jag ska börja lägga ut lite bilder ;) Vet att jag är dålig på det men det är ju mkt roligare ;)

Vi hörs väll senare kanske :) Puss



Liam, Jimi & Jag <3


Känner mej ..

inge trött längre , så himla segt . jag som ska upp tidigt o allt . Aja .

Imorn så ska man på utbildning 7-12 o sen efter det så ska man ner på arbetsförmedlingen o kolla en massa saker om stämpling oså. Så man har råd o leva ensam .  Hoppas .

Nu måste jag fan ta mej till sängen o försöka sova ... får väll se hur det går .

Imorn så håller syster yster utbildningen :) ska bli kul o se vad hon kan ;) haha . Jo hon kan hon :) .

Rolig du , Lösen, moget :D

aja säger hej då igen då :P

Trött..

som bara den nu .

Klev upp kl 8 för Tina skulle komma med Liam kl 9 men kon typ 20 i 10. Sen så åkte vi till Fjärran o bada :) sååå skööönt . Så jag, Liam , Syster Emma & Elin bada där i några timmar :)

Sen när vi tog taxin hem så skulle till hemsta först o lämna emma o sen hem. Vilket hade blivit typ 200, lite mer kanske . Men taxametern funka inte så han sa att vi bara skulle pejja 80 kr, jag tacka så himla mkt o gav fram mitt kort. Men eftersom att taxametern va död så funka inte det heller, Varken jag eller Elin hade lösa pengar så han erbjöd sig att skjutsa oss till ica men där funka inte automaten, då åkte vi till affären brevid , den funka inte heller så vi sprang in o handla och tog ut pengar så istället o det funka . pust . jag gav honom 100 kr o sen ville han skjutsa hem oss :) vilken snäll gubbe vi råka utför :D tack tack !

Sen åkte jag o Liam hem o bada o duscha av oss alllt klor extra noga . När Jimi kom hem så drog dom på Melissas kalas :) Hela 5 år :) Jag orkade verkligen inte följa med . Men Grattis :)

Idag tog jag ner granen . orka inte ha den framme för katterna tror dom kan hänga lian i glittret.

Trött på vintern o jävla snöö.

Aja ska gå o lägga mej strax har utbildning 7-12 imorn .

Puss på er

Hej

sorry att jag inte skrivit på ett tag ;)

Har haft en massa annat för mej :)

Idag så har jag jobbat 12-15 och sen efter det gick jag o handla o sen tillbaka till jobbet för syster & pappa skulle ha hjälp med en hylla där ;)

Sen så skjutsa dom hem mej o jag gjorde tacoos :) så gott o längesen . mums . Sen kom Linus o hälsa på o åt resterna :P;) haha

Sen nu kom jag nyss till pappa för Linus o Jimi skulle åka i hemlingbybacken :P  Syster har flyttat från mamma till pappa så nu mera bor hon inte på söder utan i hemsta :P

Aja ..Blir väll här hela kvällen . börjar 12-15 imorn igen då .. Låååååång dag som vanligt :P usch vad tråkigt med nåra timmar .

Jimi jag älskar dej så otroligt mkt .

RSS 2.0